Wij zijn opkoper stocks kleding, kinderkleding en schoenen

Een opkoper van stocks kleding, kinderkleding en schoenen? Maakt niet uit of je een winkel, groothandel, veilinghuis of distributeur bent: je moet een betrouwbare opkoper van kledij vinden. Want hoe raak je zo’n stock kwijt voor een aanvaardbare prijs?

En hoe krijg je zekerheid dat de stock via een kanaal of in regio wordt aangeboden die geen concurrentie is voor je eigen business. Dan heb je een professionele opkoper van kleding, schoenen en accessoires nodig.

Opkoper restpartijen uit verschillende bronnen

Als opkoper van restpartijen en restanten kunnen we erover meespreken: stocks kleding komen uit de meest verschillende bronnen. Denk aan fabriekspartijen, restposten, balansopruiming of kleding uit faillissementen en liquidaties. Maar evengoed heb je eindereeksen, series overstocks, B-keuze artikelen en magazijnrestanten.

Niet meer verkoopbare kleding door fouten en defecten

Sommige reeksen zijn dan weer niet in de winkel te verkopen wegens productiefouten en microdefecten. Of omdat een deel van de stock restpartijen en restanten al heel lang – soms meer dan 15 jaar – op een nieuwe kans ligt te wachten. En soms is een voorraad kleding getroffen door rook- en/of waterschade.

Shopretours niet meer in perfecte staat

Shopretours? Iedereen met een webwinkel heeft ermee te maken. Consumenten sturen terug wat hen in een bestelling niet bevalt, maar ondertussen hebben ze de kleding wel gepast en is ze na de verzending niet meer in perfecte staat. Als opkoper van restanten en restpartijen vinden we daar altijd een oplossing voor.

In drie stappen naar een oplossing

Wees gerust, onze specialiteit is stocks kleding aankopen en er een geschikte nieuwe klant of bestemming voor vinden. We bieden een eersteklas service voor nieuwekans kleding.

Hoe doen we dat voor jou?

  1. Vul het infoformulier in op onze contactpagina
  2. Je krijgt een voorstel met zowel prijs als verkoopkanalen en -regio’s
  3. We halen de voorraad met eigen vervoer op – binnen 24 uur

Opkoper en verkoper van partijen of stocks kleding en schoenen.
voor wie?

Interesse of vragen?

Hebt u goederen of restpartijen die interessant zouden kunnen zijn voor Stock2be?
Neem dan gerust even vrijblijvend contact op.
Onze expert komt dan snel vrijblijvend bij u langs.
U kan altijd rekenen op onze discretie en professionalisme!

Neem snel contact op

Copyright © 2024 Stock2be. Alle rechten voorbehouden. Privacy en Cookies