Duurzaamheidsdoelen en maatschappelijke verantwoordelijkheid

We zien Stock2be als een schakel in recycling. Klein maar onmisbaar. Het zou zonde zijn om kleding uit stocks te vernietigen of niet meer te gebruiken. We geven die kleding een nieuwe kans. En er is meer.

We dragen bij aan de realisatie van de doelstellingen voor duurzame ontwikkeling van de Verenigde Naties, zoals: geen armoede, geen honger, goede gezondheid en welzijn, eerlijk werk en economische groei, duurzame steden en gemeenschappen, verantwoorde consumptie en productie, en partnerschap om doelstellingen te bereiken.

Sta je daar ook achter? Werk met ons samen.

Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid

Bij Stock2be gaan dagelijks duizenden kledingstukken door onze handen, waarvan de meeste zo goed als nieuw. Voor ons – en ook voor onze klanten – is nieuwe kleding de normaalste zaak ter wereld.

En toch. Er zijn mensen voor wie dat niet zo is. Daarom helpen we zowel minderbegoede kinderen als thuisloze moeders met pakketjes kleding.

Aankoop en verkoop van stocks: voor wie?

Interesse of vragen?

Hebt u goederen of restpartijen die interessant zouden kunnen zijn voor Stock2be? Neem dan gerust even vrijblijvend contact op. Onze expert komt dan snel vrijblijvend bij u langs. U kan altijd rekenen op onze discretie en professionalisme!

Neem snel contact op

Copyright © 2021 Stock2be. Alle rechten voorbehouden. Privacy en Cookies