Professionele opkoper kleding groothandels en modehuizen

Heeft je groothandel of modehuis af te rekenen met een overproductie van kleding? Of heb je plaatstekort en moet gedemodeerde kledingstock er absoluut uit?

Je weet het ook: wacht je te lang, dan verliest je stock veel waarde. Schiet daarom op tijd in actie om je stockpartijen te verkopen.

Waarom kledingstocks aan Stock2be verkopen?

Je gedemodeerde kledingstocks verkopen levert je niet alleen geld op – want bij ons kun je rekenen op correcte prijzen. Je bespaart ook op extra opslagruimte, want je hoeft daar niet in te investeren. En je hoeft ook geen inspanningen te leveren om verkoopcampagnes te voeren – die op hun beurt ook weer geld kosten. 

Alle administratie in orde

Douanekwesties en transport regelen? Maak je geen zorgen, wij brengen alles in orde. Net als de betaling, want die gebeurt nog vóór we de goederen met ons eigen vervoer ophalen.

Laten we samenwerken

Ben je een omvangrijke groothandel en wil je op geregelde tijdstippen een beroep op onze diensten doen? Dan stellen we voor om de samenwerking in een maandelijks contract te gieten – handig voor uw planning en uw budget. We onderhandelen graag over een samenwerkingsakkoord.

Aankoop en verkoop van stocks: voor wie?

Interesse of vragen?

Hebt u goederen of restpartijen die interessant zouden kunnen zijn voor Stock2be? Neem dan gerust even vrijblijvend contact op. Onze expert komt dan snel vrijblijvend bij u langs. U kan altijd rekenen op onze discretie en professionalisme!

Neem snel contact op

Copyright © 2021 Stock2be. Alle rechten voorbehouden. Privacy en Cookies